29. jun. 2011

NYE KURSER I TØJDESIGN


Jeg har fået 3 fantastiske kurser slået op hos Skolen for Kunst og Design i Århus i deres efterårsprogram.

TØJDESIGN
Hvordan opstår den gode idé, og hvordan realiserer jeg den? Lær sjove teknikker til at idéudvikle og omsætte dine idéer til tøjdesign. På kurset får du indblik i at arbejde med collage, drapering og skitsering og vil komme til at sy et af dine egne designs. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at sy, men det er ikke et krav.

Kurset kan bruges som forberedelse til at søge ind på designskoler.

10 torsdage og en weekend SE MERE

RE-DESIGN AF GENBRUGSTØJ
Hvordan bliver en skjorte til en nederdel? På kurset kommer du til at arbejde med at drapere genbrugstøj på en gine. Inspireret af kendte former og detaljer kommer du til at skabe dine egne designs, og du lærer at bruge rekonstruktion som et redskab til idéudvikling. Kurset kan bruges som forberedelse til at søge ind på designskoler.

En weekend SE MERE

LAV DIN EGEN HAUTE COUTURE
På kurset kommer du til at arbejde med overflader og med at skabe form og struktur i tekstiler. Du kommer til at udvikle dine egne haute couture tekstiler og sy noget ud af det til dig selv eller boligen. Tekstilerne bliver bearbejdet ved at sy, stoppe ud, applikere, rynke, sy i form, afstive.... og alle mulige andre tilgange, som vi finder på undervejs... Det bliver fantasifuldt, sansende, undersøgende og legende.

Kurset kan bruges som forberedelse til at søge ind på designskoler.

5 tirsdage og en weekend SE MERE

SE MERE OG TILMELD HER

Billeder fra Tøjdesign - forår 2011

Ingen kommentarer: